Bernard Tapie ve eşi evlerinde hırsızların saldırısına uğradı
Spor giysi markası Adidas’ın eski sahibi olan Fransız iş adamı Bernard Tapie ve eşi Dominique Tapie, başşehir Paris yakınlarındaki Combs-la-Ville …

Spor giysi markası Adidas’ın eski sahibi olan Fransız iş adamı Bernard Tapie ve eşi Dominique Tapie, başşehir Paris yakınlarındaki Combs-la-Ville’deki konutlarına giren dört hırsızın saldırısına uğradı.
Hırsızların, çift uyurken kendilerini müdafaalara fark ettirmeden birinci kattaki pencereden mülke girdiği belirtildi.
HIRSIZLAR MÜCEVHER BULAMAYINCA SONLANDI
Meskende mücevher kasası bulamayınca sonlanan hırsızların, Tapie çiftine şiddet uyguladığı ve onları elektrik kablosuyla bağladığı bildirildi.
Olay, hırsızların kaçmasından sonra kablolardan kurtularak komşusuna sığınan 78 yaşındaki Bernard Tapie’nin polisi aramasıyla ortaya çıktı.
KONUT İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLMALARI ŞAŞIRTTI
Çiftin torunu Rodolphe Tapie, dedesinin başına sopayla darbe aldığını lakin çok yorgun olduğundan hastaneye gitmeyi reddettiğini açıkladı.
Hırsızların 70 yaşındaki Dominique Tapie’nin ise saçını çektiği ve yüzüne şiddet uyguladığı söz edildi.
Çiftin konutundan çeşitli mücevherler ve iki Rolex saat çalıp kaçan hırsızlar aranırken, Tapie çiftinin konutuyla ilgili bilgi sahibi olmaları kuşku yarattı.
BERNARD TAPİE KİMDİR?
1992-1993 periyodunda Fransa’da Sivil İşler Bakanlığı yapan Bernard Tapie, spor ve medya imparatorluğunu kurarken bir dizi yasal skandalla karşı karşıya kaldı.
72 metrelik bir yat ve Olympique de Marseille isimli futbol kulübünü satın alan Tapie, 1990’larda iflasını ilan etmesinin akabinde yolsuzluk, vergi dolandırıcılığı ve şirket varlıklarının berbata kullanılmasıyla ilgili bir dizi davadan 5 ay mahpus yattı.
Tapie, 1997 yılında mahpustan çıktıktan sonra oyunculuk ve şarkıcılık yaptı, TV gösterilerinde yer aldı.
Kaynak: ensonhaber.com